selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

Senyum



senyum tak perlu kata apa-apa :) .. hehe ! huh , hari ni sehari duduk dekat sekolah , melayan karenah budak-budak . eh..eh.. sebelum tu , hari ni ada Kem Remaja Bestari Solat ..hewhew ! mira jadi Fasilitator . fuhh ! penat sangat melayan budak-budak yang tak reti duduk diam . rasa macam nak cubittttt jee diorang .. huh! memang menguji kesabaran laa ..

Mira dapat kumpulan budak lelaki .. full lelaki . i'm only one lady .. wooohoo. ok , ada sebelas orang dalam kumpulan mira . tak termasuk mira .... budak-budaknya , aiman solihin , aiman hakim , zakwan , kamil , alhafiz , iqbal , daniel , faiz , zikri , akram , khairul safian . .. huh ! tu laa nama-nama diorang .. hukhuk , gambar tak ada .. diorang  ni payah nak handle .. rasa macam nak biar kan je .. tapi d sebabkan , nak jadi Fasilitator yang bertanggungjawab kene laa jaga elok-elok ..

sepanjang kem remaja tadi , part yang mira paling suka .. part yang last sekali .. sesudah slot LDK .. kami duduk dlam kumpulan , kumpulan mira bersebelahan dengan kumpulan Mr. Right .. hewhew ! :)  mira duduk sebelah AIMAN SI KECIK  .. huihui , dia membahan mira memang tak ingat dunia .. dia panggil Mr. Right mira , dengan penuh sopan santun .. '' abg dayat .. abg dayat " hahaa ... comel sangat .. lepas dia panggil dia buat macam ni

Kak Mira 
Abg Dayat 

hehe , malu mira di buatnya ... dia cakap , dayat balas balik ,.. tapi , mira tak nak tgk , hui hui , malu laa .. (mula laa muka merah) ... yang tak boleh belah tu ,. waktu dayat ambik hamper dari ustazah then tangkap gambar ,. diorang cakap '' sabar, akak , sabar , jangan jeles .. sabar ea ''  ... omangai , Mira senyum je ... malu kot ..

huh! apa-apa pon , hari ni mira happy ,. dapat '' meeting '' dengan Mr. Right mira .. walaupun tak lama .. mira dengan dia redha je , kene bahan .. hehe .. apa-apa pon (aik lagi sekali) .. mira akan ingat kem ni , sampai bila-bila ..

penulisan ku :
Mira

Tiada ulasan: