selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

cik KOTAK

- Tak semua masalah kita boleh cerita dekat orang lain , dan tak semua masalah  orang lain boleh tolong kita selesaikan - Doktor Amira =)

haha , perasan sekejap petang-petang ni ..huh , agak-agaknya kenapa mira buat ayat pasal masalah ? hurm.. hehe , saje je  bina ayat yang konon nye dramatik ni . ye laa , ramai yang tanya mira '' mira , kau ada masalah ke ?'' '' mira kau kenapa?'' huh , mira tak ada apa-apa pon , diorang cakap mira ni macam orang yang bermasalah , badmood je memanjang .huh , MANA ADA ! .. hurm , . mira bukannya tak nak hoooraaayyy ! hooorraayyy ! (happy la tu) . mira nak je , cuma mira kene control , kalau mira terlalu happy satu hari , malam mira akan menangis , mira tak nak .. SO , please ar paham , mira ok .. 


2 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

setuju dengan kata2...memang ada benda yang kita boleh cerita dekat orang lain...ada benda kita x boleh cerita...

Mira Zaini berkata...

hehe , itu lumrah ... :)