selamat datang ke blog MIRA yang tak berapa nak cun nie..hope korang enjoy !! (^_^) M'D

Itulah kami

'' sayang , cantikkan awan tu ?''.........'' hurmm , cantik .. macam awak ..'' wink ...wink..^^
weee , hari ni entry mira agak menjiwang sikit ..ngehh..ngehh ... (tak sedar diri betol , awok tu nak SPM) huhu.. huh !

tadi pagi , waktu B.inggeris .. budak-budak kelas mira , diarahkan ke Perpustakaan ..kami pon turun macam biasa .. OTW ke library tu .. kawan mira cakap dekat mira ..
'' korang ni , comel jekk , gaduh-gaduh pon boleh senyum lagi , mira marah , yat pujuk , .. yat sakit , mira risau ,.. mira sakit , yat risau ... huh , yang pasti korang comel laa .. ''
mira senyum je , bila dengar dia cakap macam tu .. huh , kami memang macam tu ... ^^ ..dia orang yang ntah keberapa yang doakan kami , agar kekal bahagia sampai ke anak cucu .. weeee ^^ mira pon berharap bende yang sama .. 

untuk yang belum tahu perangai kami , harap maklum ea .. kami bukan nak menunjuk yang kami ni couple or apa-apa je laa .. kami macam ni , sebab , memang perangai kami macam ni .. mira memang tak boleh nak control .. dan mira rasa dia pon tak boleh nak control perangai dia .. So , be natural ! .. kalau ada yang tak suka tengok kami menggedik , sila laa tutup mata .. harap maklum ..

hurm , ok laa .. that all ..

create :
Mira zaini



Tiada ulasan: